Καταπατώντας το TV100

Είναι μερικές φορές που η απόλυτη προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός στον Δήμο Θεσσαλονίκης ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Τυχαία κάνοντας μια αναζήτηση στο Google μου εμφάνισε αποτέλεσμα που κατέληγε στο tv100.gr .
Αφελώς θεωρώντας ότι αυτό αποτελεί μια νέα προσπάθεια του Δήμου και της ΔΕΠΘΕ για την ενημέρωση των πολιτών ακολούθησα τον δεσμό και βρέθηκα μπροστά στο παρακάτω :


Ένα site τουλάχιστον κακόγουστο που το μόνο που κάνει είναι να αναδημοσιεύει αυτόματα δεσμούς από μια σειρά blogs.κοινού ιδεολογικοπολιτικού περιεχομένου.
Στην αρχή σκέφτηκα πως ήταν μια προσπάθεια χρησιμοποιώντας το αναγνωρίσιμο όνομα του tv100 να δημιουργήσουν κίνηση προς τα παραπάνω blogs.
Ίσως είναι απλά ένα ακόμη link farm που στήνονται για να δίνουν δεσμούς προς συγκεκριμένους ιστότοπους και να ανεβάζουν έτσι την βαθμολογία τους σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google.
Ίσως ένας συνδυασμός και των δύο.

Όπως και να έχει το σημαντικό είναι πως η ΔΕΠΘΕ και ο Δήμος πιάστηκαν να κοιμούνται και κάποιος έχει “καταπατήσει” ένα φιλέτο “διδικτυακής γης” που ανήκει σε αυτούς.
Όπως φαίνεται στο www.gr το όνομα έχει πρόσφατα καταχωρηθεί

Ελπίζω πως ο Πέγκας, ο Στάγκος αλλά και το ΔΣ της ΔΕΠΘΕ να κινηθούν άμεσα και να διεκδικήσουν το domain tv100.gr.  Ακόμη και να μην υπάρχει σκέψη αξιοποίησης του αυτή την στιγμή, αν μη τι άλλο το tv100.gr να οδηγεί στο παρόν site της ΔΕΠΘΕ.

ΥΓ. Δεν σκέφτομαι καν τον ενδεχόμενο να ανήκει πράγματι στο Δήμο και να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.