Η κατάχρηση, της κατάχρησης… ωωω κατάχρηση

Δήμαρχε, την ώρα που εξαφανίζονται τα εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του δήμου κατά δεκάδες, νομίζω ότι δεν είναι trendy να ποιείς τον αδέκαστο. Kυρίως διότι το κοπιράιτ της μεθόδου το έχει πάρει άλλος, σε πολύ υψηλότερο αξίωμα.

Ο δαχτυλοδεικτούμενος ως ένοχος της νέας κατάχρησης υπάλληλος ήταν “διαχειριστής των κρατήσεων υπέρ τρίτων”, δηλαδή μεγάλων χρηματικών ποσών. Συνήθως σε τέτοια πόστα, Βασίλη, μπαίνουν έμπιστοι άνθρωποι. Ψέματα;

Θα φανώ πολύ λαϊκιστής αν συνδέσω την εξαφάνιση των εκατομμυρίων με την αύξηση των δημοτικών τελών; Αμ, που να σας φτάσουν χριστιανέ μου;

Οι δημοτικοί αστυνόμοι έκαναν ότι μπορούσαν, κόβοντας κλήση στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα από την λήξη της κάρτας στάθμευσης, αλλά φευ είναι πολλά τα απωλεσθέντα.

Μια λύση είναι να κόβουν κλήσεις και στους νόμιμους, ως προκαταβολή. Δεν μπορεί, κάποτε θα παρανομούσαν.

Λέγεται ότι αυτή η υπόθεση σέρνεται εδώ και 4 περίπου μήνες. Απορώ γιατί καθυστέρησε τόσο να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και να πεις ότι βρήκε το μαχαίρι αντίσταση στην τσίπα; …Μπαααα.

Τέτοια βλέπει ο Παναγιώτης, τρίβει τα χέρια του και προβάρει το δημαρχιακό του κοστούμι. Αν και στην περίπτωση που κάποιος φωνάξει “ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω”, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν ότι… δεν βρίσκουν πέτρα.

Επειδή το δημοτικό συμβούλιο αρέσκεται να παίρνει θέση και για τα εθνικά ζητήματα, συμφωνώ μαζί του στο ότι η ΠΓΔΜ δεν πρέπει να λέγεται Mακεδονία. Στο τέλος τέλος, ας λέγεται “νησιά Κάυμαν”.

Κλείνοντας, τώρα που το νέο δημαρχείο είναι ακόμη γιαπί, και καθυστερή λόγω της καταραμένης γραφειοκρατίας, προτείνουμε να τοποθετηθούν στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του κτιρίου… κάγκελα. Δια παν ενδεχόμενον.

3 Responses to Η κατάχρηση, της κατάχρησης… ωωω κατάχρηση

  1. yea… logw ths “kataramenis grafeiokratias” (=kataskeuastikis pu den elave ta kerdi tis) gia ena uperlampro dimarxeio (=athlio tsimentokataskeuasma, pou den kollaei oute sti thesi tou oute stin poli genikws oute apo mono tou leei tipota, para mono SKATA).
    oeo.
    esu kai gw eimaste malakes, pu den pigame na psifisume. kai oloi oi alloi

  2. Κάποια στιγμή η κοινωνία της πόλης πρέπει να συζητήσει το θέμα του μητροπολητικού Δήμου, γιατί ήδη δρομολογούνται εξελίξεις. Το σχέδιο που προωθείται είναι προσαρμοσμένο στα κομματικά συμφέροντα της πλειοψηφούσας παράταξης και όχι στις ανάγκες της πόλης.

  3. AYTO το έγκλημα στην παραλία μπροστά στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
    ποιός ή ποιάς ο εγκέφαλος το σκέφτηκε ?

    Πήγαν και μου φυτέψαν 50 όρθιες μπετονιένες κολώνες (να τις βάλουν στον κώλο τους οι ανεγκέφαλοι αρχιτέκτονες του Δήμου Θεσσαλονίκης)

    ΑΙΣΧΟΣ !!!!! ΑΙΣΧΟΣ !!! ΑΙΣΧΟΣ !!!!
    Δένδρα ρε ηλίθιοι ΔΕΝΔΡΑ να φυτέψετε

    τις κολώνες να τις βάλετε στις βίλλες σας ανεγκέφαλοι !! τον Μπελιμπασάκη σας μέσα