Κι άλλο;

Το αστείο είναι ότι πριν από λίγες μέρες είχα τίτλο σε post εδώ “Λερναία Ύδρα είδαμε, ο Ηρακλής που είναι;“, και να που ξεφύτρωσε κι’ άλλο κεφάλι.

Καλά ρε παιδιά, εκεί στον Δήμο υπάρχει διοίκηση; Υπάρχουν έλεγχοι;

Διαβάζω στην σημερινή “Μακεδονία” σε άρθρο του Νίκου Ηλιάδη ότι :

Αντιμέτωπη με νέο οικονομικό σκάνδαλο βρίσκεται η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης….

…Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της “Μ”, η νέα υπεξαίρεση χρημάτων αφορά νεοσυσταθείσα αντιδημαρχία, με την οποία συναλλάσσονται καθημερινά εκατοντάδες Θεσσαλονικείς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ύψος του ποσού που υπεξαιρέθηκε και ο αριθμός των εμπλεκόμενων στο νέο σκάνδαλο δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως ακόμη.

Νεοσυσταθείσα αντιδημαρχία; Μα καλά, γιατί δεν μας την λένε με το όνομά της; Η νεώτερη αντιδημαρχία είναι αυτή του κ. Αθανάσαρου, δηλαδή της Δημοτικής Αστυνομίας. Εξ’ άλλου αυτή παίζει με πρόστιμα. Μ’ αρέσει που χρησιμοποιήσανε την Δημοτική Αστυνομία να φυλάει τα έγγραφα για την υπόθεση των 22 εκατ. Ευρώ. Αυτούς τώρα ποιός θα τους φυλάει;

Συνεχίζει παρακάτω ο δημοσιογράφος :

Η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και ημέρες στη διοίκηση του δήμου και στον ίδιο τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, αλλά προς το παρόν αποσιωπείται.”

Τι μου λες; Γίνονται τέτοια πράγματα; Εγώ ξέρω ότι ο δήμαρχος ότι βρει το στέλνει στον εισαγγελέα, αν ποτέ το βρει…

Σημειώνεται ότι έχουν παρέλθει σχεδόν δύο μήνες από την αποκάλυψη της απάτης και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση που διέταξε ο δήμαρχος με τη δέσμευση ότι θα τελείωνε το πολύ σε ένα μήνα. Παράλληλα, ούτε η δικαιοσύνη έχει εκδώσει το πόρισμά της, παρότι εισαγγελικές πηγές μιλούσαν προ ημερών για απάτη-μαμούθ, η οποία υπερβαίνει τα 22 εκατ. ευρώ. Σε εκκρεμότητα παραμένει επίσης το πόρισμα της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης 327.000 ευρώ από τον λογαριασμό της Παγίας Προκαταβολής, το οποίο εξετάζεται από το περασμένο καλοκαίρι.

Έργα και ημέρες της Δημοτικής Αστυνομίας

3 Responses to Κι άλλο;

  1. Χμ, not bad. Να σου πω, εμείς προλαβαίνουμε να τους αρπάξουμε τίποτα;

  2. Pingback: thess.gr | Πάσχα ξανά

  3. Pingback: Προβάρουν ριγέ κουστούμια; | thess.gr