Τι ακούν τα ευήκοα αφτάκια του δήμου;

Από τότε που διάβασα το ποστ για τα αφτιά του δήμου Θεσσαλονίκης, μού μπήκανε ψύλλοι στ’ αφτιά κι ένα ερώτημα δεν μ’ άφηνε να κοιμηθώ τα βράδια: αλήθεια, αν τ’ αφτιά του δήμου είναι ξύλινα, μην είναι ξύλινα και τα λόγια που ακούνε; Δοθείσης της ευκαιρίας, νωρίτερα σήμερα, έκανα μια… αφτοψία και φέρνω στο φως (όλα στο φως, περισσότερο φως!) τα αποτελέσματά της.

 

Ζητώ συγγνώμη για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών αλλά, καταλαβαίνετε, το ρεπορτάζ έγινε υπό αντίξοες συνθήκες και με τη χρήση της κρυφής κάμερας που κλέψαμε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. (για όσους δυσκολεύονται στην ανάγνωση, στη τελευταία φωτό γράφει “Πολιτικοί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης”… Κάνας συριζαίος θα το έγραψε, προφανώς.

Εμείς εδώ στο thess.gr (εγώ, για την ακρίβεια) είμαστε εικονοκλάστες και διεπόμεθα από την ντανταϊστική ηθική και πρακτική. Για αυτό λέμε μια απ’ αυτές τις μέρες να πάμε να καθαρίσουμε τα αυτιά του δήμου με καμια γιγαντιαία μπατονέτα, προτού μας προλάβουν οι Thessalonistas. (αστειάκι κάνω, έστω και αμφιβόλου αισθητικής και ποιότητας…)

2 Responses to Τι ακούν τα ευήκοα αφτάκια του δήμου;

  1. Και φυσικά στο Ντεπώ δεν έχουμε αφτί.
    Δεν πειράζει.
    Εμείς την…ακούσαμε νωρίς.

  2. Pingback: Έξη γεμάτοι μήνες