Προβάρουν ριγέ κουστούμια;

Εδώ και καιρό παρακολουθούμε, σαν thess, την υπόθεση της τρύπας των αρχικά 10.000.00 μετά 22,5 και τώρα όπως αναφέρει το TVXS 23,5. Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα φτάσουμε και στο πραγματικό νούμερο, που είναι τα διπλάσια από όσα πιστοποιήσουν οι αρχές μια και από ότι θυμάμαι πρόκειται για καταχρήσεις σε χρήματα για ασφαλιστικές εισφορές. Υποθέτω ότι δεν θα αφήσουν τους δημοτικούς υπαλλήλους χωρίς συντάξεις…

Γράφαμε ήδη από παλιά ότι άσχετα αν έχει άμεση εμπλοκή ο Δήμαρχος ή όχι, έχει πολιτική ευθύνη για την μη διοίκηση του Δήμου, πολύ περισσότερο από την στιγμή που παλιότερα διαφήμισε το ISO στην ίδια υπηρεσία που γινότανε πάρτι. Σήμερα, κατά πληροφορίες του TVXS, :

Νέα δίωξη για την υπόθεση υπεξαίρεσης τουλάχιστον 23,5 εκατ. ευρώ από τη Διεύθυνση Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Το καλό έρχεται παρακάτω :

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους είναι και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, 4 πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικού, ανώτεροι διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου, καθώς επίσης προϊστάμενοι οικονομικών υπηρεσιών. Ειδικά για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ο ανακριτής θα εξετάσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, αν και ο ίδιος ο ίδιος δηλώνει άγνοια για την υπεξαίρεση και ότι δεν γνωρίζει καν τον 45χρονο υπάλληλο.

Ναι, είναι αλήθεια, από που να γνωρίζει τον υπάλληλο, 6000 έχει. Το ότι βέβαια ήταν σε τέτοια θέση και είχε 2 νυχτερινά μαγαζιά, δικιά του ομάδα Α2 και τις μέρες που τον συλλάβανε είχε αγοράσει μετοχές σε ομάδα της Α1 στην Λάρισσα, δεν κίνησε κανενός την υποψία. Το ότι ερχόταν με ακριβώτερο αυτοκίνητο απ’ ότι του δημάρχου στην δουλειά δεν παραξένεψε κανένα;

Έχουμε μια σειρά από άρθρα, αν πράγματι σας ενδιαφέρει ρίξτε μια ματιά. Αν όχι, δεν έχετε παρά να τον ξαναψηφίσετε.

Το δις εξαμαρτείν

Η κατάχρηση, της κατάχρησης… ωωω κατάχρηση

Ποιός πληρώνει το μάρμαρο;

Οι λύκοι, τα πρόβατα και 10 εκατομμύρια

Λερναία Ύδρα είδαμε, ο Ηρακλής που είναι;

Κι άλλο;

Καραβάν Σεράι

My lucky number

Βιοί Παράλληλοι, not

Το όνειρό σου εφιάλτης μας

Εμπρός στον δρόμο

Που είναι τα λεφτά;

One Response to Προβάρουν ριγέ κουστούμια;

  1. Pingback: I have a dream, Serai Bravia | thess.gr