Γεγονότα

Προσπαθώ, όσο γίνεται να μην ασχολούμαι με τον κ. Ψωμιάδη. Δεν είναι πάντα εύκολο. Ο λόγος είναι απλός. Η δημοσιότητα τον θρέφει, η όποια δημοσιότητα. Αυτή τη φορά όμως θεωρώ οτι επιβάλλεται και επειδή έχει να κάνει με πολιτική και όχι με πανηγύρι, θα προσπαθήσω να σταθώ στα γεγονότα.

Γεγονός πρώτο :

Η Κορώνεια κοντεύει να σβηστεί από το χάρτη.

Γεγονός Δεύτερο :

Το πρόβλημα υφίσταται από την εποχή του προηγούμενου Νομάρχη, του κ. Παπαδόπουλου

Γεγονός Τρίτο :

Έχουν ξοδευτεί δισεκατομμύρια (σε δρχ.) για την “σωτηρία” της λίμνης, όλο αυτό το διάστημα.

Γεγονός τέταρτο :

Υπάρχει μια κόντρα ενδοπαραταξιακή στην πλειοψηφούσα παράταξη η οποία έχει ξεκινήσει πιο παλιά αλλά κορυφώθηκε πριν από 1 μήνα περίπου με καταγγελίες του κ. Μπίκου σε σχέση με την τεχνική υπηρεσία της Νομαρχίας και με συγκεκριμένο έργο κατασκευής τάφρου μεταξύ των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Γεγονός πέμπτο :

Ο κ. Νομάρχης απέπεμψε τον κ. Μπίκο εξ’ αιτίας της προηγούμενης στάσης του και η “Νομαρχία των κινημάτων και της οικολογίας” εξέδωσε Δελτίο Τύπου.

Γεγονός έκτο :

Δεν έχει αλλάξει τίποτα για την Κορώνεια.

Άντε και του χρόνου.

3 Responses to Γεγονότα

  1. Και που να δείς ποιοί είναι υπεύθυνοι στη Νομαρχία γι αυτό το θέμα!!!!!!

  2. Θλίψη, απλά..

  3. Αχχ μακάρι να ήταν μόνον αυτό που πληγώνει το περιβάλλον της Ελλάδας μας! Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλο το κόσμο, σε ΚΑΝΕΝΑ κράτος του “πολιτισμένου” κόσμου δεν έχω δει τέτοια αντιμετώπιση κι έλλειψη υποδομών αιχμής… και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!