Thess on Tv

Στις 18/02/08 έλαβα ένα e-mail από την Καλαϊτζόγλου Γεωργιάννα συνεργάτιδα του κ. Βασιλάκου στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα, που μου ζητούσε να παραστώ με 4-5 του thess.gr σε μια συζήτηση χαλαρή γύρω από την ψηφιακή ζωή της Θεσσαλονίκης. Η αλήθεια ήταν ότι είχα ειδοποιηθεί από τον Θοδωρή οπότε και είχα προλάβει να σκεφτώ γύρω από την περίπτωση.

Ο αρχικός μας ενδοιασμός είχε να κάνει με τον παρουσιαστή της εκπομπής, τον κ. Βασιλάκο. Η ανάμειξή του με την κυβέρνηση και ειδικά με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, η σχέση του με τον ΔΟΛ αλλά και κυρίως η σχέση του με την ΕΕΧΙ που λειτουργεί “νταβατζίδικα” εκπροσωπόντας με το έτσι θέλω όλους τους χρήστες του Ίντερνετ, ήταν αρνητικά επιχειρήματα για την συμμετοχή. Αφού το συζητήσαμε μίλησα ξανά με την Καλαϊτζόγλου Γεωργιάννα και αποδέχτηκα εκ μέρους του Thess την πρόσκληση με τον όρο να μην θέσει ερωτήματα των οποίων την απάντηση δεν θα ήθελε στην κρατική τηλεόραση.

Πράγματι στις 23 Φεβρουαρίου συναντηθήκαμε στον Λευκό Πύργο το συνεργείο της ΕΤ1, 2 ευχάριστοι και φιλικοί τεχνικοί, η παρουσιάστρια και από πλευρά του Thess,  ο Όνειρος, ο Άγγελος Μάρκος, ο Θοδωρής Δούνας , ο Θοδωρής Γούτας και εγώ,.

Κάτσαμε σε ένα καφέ, νομίζω στο “The Bar” με φραππέ στο τραπέζι και αρχίσαμε να απαντάμε στις ερωτήσεις. Ήδη η Γεωργιάννα μας είχε πει ότι είχε πάρει συνέντευξη τον πολυχρονομένο Δήμαρχο που μας αξίζει. Οι απαντήσεις μας σχεδιάστηκαν την ώρα που γινόταν το γύρισμα και η εξέλιξη της κουβέντας  ήταν, κατά την γνώμη μου η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να κρατήσει αυτά τα κομμάτια που ακολουθούν. Μας εξέπληξε ευχάριστα. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω την κα. Καλαϊτζόγλου γιατί κράτησε το λόγο της και δεν λογόκρινε τίποτα.

Το video που ακολουθεί είναι μια συρραφή 2 video που ανέβασε η ίδια η εκπομπή στο youtube.