Γύρω – γύρω όλοι

Ναι, αλλά τι;

Ναι, αλλά τι;

Υπάρχει ένα παλιό ανέκδοτο όπου θέλει τον Παττακό να βρίσκεται επισκέπτης σε ένα πανεπιστήμιο όπου παρακολουθεί ένα μάθημα μαθηματικών όπου μιλάνε για τον τετραγωνισμό του κύκλου. Καποια στιγμή παρεμβαίνει και λέει :”δεν ξέρω αν τετραγωνίζεται ο κύκλος αλλά αν θέλετε να κυκλώσω το τετράγωνο…”

άποψη της συγκέντρωσης

άποψη της συγκέντρωσης

Σήμερα στην εκδήλωση των 16 κινήσεων είχαμε πλήρη αποτυχία. Τα άτομα που μαζεύτηκαν δεν θα έλεγα ότι θα μπορούσαν να κυκλώσουν με επιτυχία τίποτα παραπάνω από το κακόγουστο γλυπτό της κύβινης υδρογείου. Εντάξει, υπερβάλλω, αλλά όταν λένε ότι θέλουν 1500 άτομα για να κυκλώσουν 2,8 χλμ και μαζεύονται όχι περισσότεροι από 200, κάτι πήγε στραβά.

Να δεις που έρχονται εκλογές

Να δεις που έρχονται εκλογές

Οι δυο εκδηλώσεις συνεχόμενες; Η ώρα και η μέρα; Το ότι συμμετείχαν 16 οργανώσεις και δεν ήταν όλοι; Το ότι είχαμε 4 βουλευτές (Αράπογλου, Καϊλή, Κουράκης & Μαγκριώτης) παρόντες ; Το ότι είχε κάμερες;

Δεν ξέρω κατά πόσο τέτοιες κινήσεις είναι προς όφελος των οργανώσεων και των σκοπών τους, μάλλον όχι. ϊσως την επόμενη φορά, όταν θα πέσει τέτοιοα μεγαλεπήβολη ιδέα σ’ αυτή την πόλη, είτε να οργανωθεί καλύτερα είτε να μην είναι τόσο μεγαλεπήβολη.

Υ.Γ. ποιοί στον π@#$%ο είναι ο Σύλλογος Κατιρλιωτών;

πλήρες σετ εδώ

Έχει γράψει ο γρήγορος teacher dude, και ας άργησε να έρθει στην εκδήλωση και εγώ που ξαναέγραψα.

3 Responses to Γύρω – γύρω όλοι

  1. Pingback: Έξω από τον κύκλο « We are not alone

  2. Ο Σύλλογος Κατιρλιωτών είναι μία προβοκάτσια πολύ καλά στημένη από τον μέιορ. Χαχαχαχα!

  3. Pingback: Deja vu « We are not alone