Πως ήρθαν οι ποδηλατόδρομοι

Μέχρι τώρα ήξερα ότι οι άθλιοι ποδηλατόδρομοι στην πόλη είναι προϊόν τοης βούλησης του Παπαγεωργόπουλου και της υλοποίησης του αρμόδιου αντιδήμαρχου Δημητρίου. Σήμερα έστω και με καθυστέρηση 3 ημερών έμαθα σε ποιον οφείλουμ ετους ποδηλατόδρομους. Μα στον πρώην βουλευτή και νυν αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ποιός είναι; Μα ο γιός του συγχωρεμένου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και της ιδρυτoύ και Πρoέδρου του Κέντρου UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια με το τυροκομείο στο Βέρμιο; Έλα που δεν θυμάσαι. Είναι αυτός που έκανε την ωραία κομπίνα με το περιοδικό που δεν είδαμε ποτέ, προκειμένου να βλέπουμε παράνομα την φάτσα του; Μήπως αυτό βοηθάει;

Α, να γειά σου, αυτός. Αυτός λοιπόν που κατά δήλωσή του στον, πραγματικά πολύ μάγκα πολίτη που τράβηξε το βίντεο, λέει ότι αν είναι δυνατόν, εγώ έφερα τους ποδηλατόδρομους στην πόλη, και συνεχίζει ρωτώντας στον πολίτη πόση ώρα ήταν παράνομα παρατημένο το αυτοκίνητο, από τον οδηγό του εκεί.

Δεν έχουμε καθόλου τσίπα και είμαστε  και ανακριβείς κ. Τζιτζικώστα ε;

 

6 Responses to Πως ήρθαν οι ποδηλατόδρομοι

 1. μην ξεχνάμε και τις φοβερές δηλώσεις ότι τον κυνηγάει ο Λαλιώτης.

 2. Γελιοι ατομα ρε φιλε!!! Ακου ρε φιλε εγω εφερα τους ποδηλατοδρομους, λες και απο σενα περιμεναμε να τους ανακαλυψουμε!!!!! Μονο για το θεαθηναι.

 3. Έλεος πια με τον πουριτανικό φασισμό των ποδηλατών!
  Ήταν απαράδεκτο που το αυτοκίνητο τού Τζιτζικώστα μπλόκαρε τον ποδηλατόδρομο, αλλά ο ίδιος ο Τζιτζικώστας παραδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη.
  Παρ’όλα αυτά, πρέπει από αυτό το μπλογκ να τον λιανίσετε, προφανώς επειδή είναι δεξιός.
  Ντροπή σας.

 4. Πρώτον δεν παραδέχτηκε το λάθος του. Παραδέχτηκε το λάθος του οδηγού του, λες και αυτός ήρθε από άλλο πλανήτη.
  Δεύτερον δεν μας αφορά το ότι είναι δεξιός, αυτό αφορά αυτόν. μας αφορά ότι ξεκίνησε την καριέρα του με την “κομπίνα” του ανύπαρκτου περιοδικού και προασπαθεί να κάνει καριέρα οικειοποιώντας δουλειές και ιδέες άλλων, όπως οι ποδηλατόδρομοι και πρόσφατα η “πράσινη πρωτεύουσα”.
  ΕΠίσης και ο ο Ορφανός, η Ράπτη, ο Ιωαννίδης και δεν ξέρω ποιος άλλος είναι δεξιός αλλά δεν τους πιάσαμε στο στόμα μας. ή θα μας κατηγορήσεις ότι το κάνουμε γιατί ο Τζιτζικώστας είναι η ελπίδα της δεξιάς στην πόλη;

 5. Προς υπεράσπιση του κυρίου Τζιτζικώστα θα ήθελα να πω ότι δεν πρόκειται για αυτοκίνητο με τη στενή έννοια του όρου, αλλά για ποδήλατο. Το γεγονός ότι έχει εξάτμιση και 4 ρόδες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποδήλατο. Αλλά και αυτοκίνητο να ήταν (που δεν είναι), πρόκειται για ένα σουηδικό μοντέλο, εξαιρετικά οικολογικό, σχεδόν σαν ποδήλατο δηλαδή με πορτμπαγκάζ.

 6. Pingback: 100 χρόνια μοναξιάς | thess.gr