666

Οι αντίχριστοι του «ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ» μαζευτήκανε σήμερα στις Μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να, άκουσον άκουσον, απαιτήσουν να φορολογηθεί η εκκλησία. Λένε ότι :

Η Εκκλησία είναι ο τελευταίος τσιφλικάς στην Ελλάδα:

  • Έχει στην κυριότητά της 1.300.000 στρέμματα γης.

Και απαντάω : και που έχει; Τα κρατάει για να μη σας τα φάνε οι τράπεζες βρε, να μη τα ξεπουλήσετε για ένα κομμάτι ψωμί στους ξένους και χάσουμε την πατρίδα μας. Η εκκλησία τα φυλάει για τα παιδιά σας που μέσα από την κρίση θα βγούνε οικονόμοι και όχι σπάταλα σαν και σας να τα τρώνε στα μπουζούκια και τα χρηματιστήρια. Λένε επίσης οι εξαποδώ ότι η εκκλησία έχει  :

  • Μερικές χιλιάδες αστικά ακίνητα.

Δεν καταλαβαίνω, που θα έπρεπε να τα έχει; Έξω από τις πόλεις; Αυθαίρετα σε παραλίες; Τα ακίνητα βρίσκονται σε αστικές περιοχές γιατί εκεί είναι και οι πιστοί. Την κατηγορούνε ότι έχει στην κατοχή της :

  • Περίπου 9.000.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και μετοχές στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Αντί να την αποζημειώσει το κράτος, έχουν οι άπιστοι θράσος και μιλάνε. Η εκκλησία ακολουθώντας την προτροπή του Σημίτη και του Παπαντωνίου και προσπαθώντας να βοηθήσει την οικονομία της χώρας εγκλωβίστηκε στις μετοχές αυτές και δεν μπορεί να ξεφύγει. Εγκλωβισμένοι είναι και όχι μεγαλομέτοχοι!!!Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με το να κατηγορούν την εκκλησία ότι έχει στην κυριότητά της :

  • Ξενοδοχεία και χώρους διασκέδασης και εστίασης.

Εδώ η προπαγάνδα των αντίχριστων ξεπερνά καθε όριο, επειδή έχουν ξενώνες για τους πάσχοντες, κατασκηνώσεις για τα φτωχά παιδιά και συσσίτια απόρων, τα βαφτίζουμε ξενοδοχεία χώρους διασκέδασης και εστίασης. Αιδώς Γκεμπελίσκοι. Οι κατηγορίες συνεχίζονται με :

  • Η οικονομική λειτουργία της Εκκλησίας κρύβεται σε 10.000 περίπου νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αλλά και σε εταιρείες.
  • Τελευταία ανακαλύφθηκαν και οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Που το ξέρουνε πόσα ΝΠΔΔ έχει η εκκλησία; Εδώ δεν ξέρει το επίσημο κράτος, ξέρουν οι αντίχριστοι; Τι έχουν οι ΜΚΟ; Είναι δυνατόν κοτζάμ εκκλησία να είχε Κυβερνητικές Οργανώσεις; Αφού ξέρουμε ότι η εκκλησία δεν ανακατεύεται στην πολιτική, ξέρετε αυτό με τον Καίσαρα…

Το Κράτος πληρώνει στην Εκκλησία 268.000.000 ευρώ ετησίως για μισθοδοσία και συντάξεις ιερέων

Όλα και όλα. Το κράτος δεν πληρώνει την Εκκλησία, πληρώνει τους ιερείς. Η εκκλησία δεν τ’ ακουμπάει αυτά τα λεφτά.

Όπως βλέπεται τα ψέμματα των αντίχριστων έχουν καταρριφθεί ένα προς ένα.

Επειδή ακριβώς αυτά που λένε είναι ψέμματα δεν καταφέρανε να συγκεντρώσουνε πάνω από 40 άτομα μαζί με τα συνεργεία της τηλεόρασης.

Η κεντρική πόρτα της Μητρόπλης ήταν κλειδωμένη με κλειδαριά στις 12 το μεσημέρι, όχι για τον φόβο των διαδηλωτών όπως ψευδώς υποστηρίζουν αλλά γιατί ο επιστάτης που την κλείδωσε το βράδυ έφυγε στην Χαλκιδική μαζί με το κλειδί.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική. Ούτε που τους έβλεπες τους ανθρώπους.

Το άλλο ψέμα που διασπείρουν οι διαδηλωτές σε σχέση με την προσπάθεια της αστυνομίας να στείλει τα συνεργεία στην εκκλησία που ιερουργούσε ο κ. Άνθιμος ώστε να μην τραβήξουν πλάνα των διαμαρτυρόμενων είναι ψέμα.

Όπως και οι κατασκευασμένες φωτογραφίες που ακολουθούν και δείχνουν τον επικεφαλής της δύναμης της αστυνομίας να υποβάλλει τα σέβη του φιλώντας το χέρι του μητροπολίτη.

Η μηχανή που ακολουθεί από πίσω τυχαία βρέθηκε στον δρόμο,όπως και τυχαία πάρκαρε μέσα στον περίβολο της μητρόπολης.

Ο εύρωστος με γενάκι ταλιμπάν πιστός, που είναι κάτοχος της μηχανής, δεν είναι σωματοφύλακας του κ.Άνθιμου, άλλωστε πως θα μπορούσε ένας πνευματικός άνθρωπος να έχει σωματοφύλακα,  αλλά ένας απλός γκρούπι του που τον ακολούθησε μέσα για ένα αυτόγραφο.

Απόδειξη το φέριγκ της μηχανής του που είναι ταμένη στον ΚΡΙΣ (υποθέτω υποκοριστικό από το Christ) και έχει φωτογραφία του γέροντα Παΐσιου. Οι Παπαροκάδες δεν χωρούσαν.

Αφού ήρθε και ο κ. Άνθιμος οι διαμαρτυρόμενοι αρχίσανε να κάνουνε δηλώσεις και να κατηγορούν την εκκλησία, ειδικά αυτός ο Μηταφίδης. Ωραίος δάσκαλος. Έδειχνε και ένα χαρτί για κάποιο ακίνητο της εκκλησίας, ποιός ξέρει τι ψέμματα έγραφε.
Όπως φαίνεται και από την αναμνηστική φωτογραφία των διμαρτυρόμενων η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Θεσσαλονίκης δεν θέλει να φορολογηθεί η εκκλησία. Μόνο κάτι περίεργοι τρέχουν και το ζητάνε. Οι γνωστοί 666, ξέρετε αυτοί με το χάραγμα. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε με την βασιλεία των ουρανών. Η δημοκρατία στη γη μπορεί να περιμένει…


3 Responses to 666

  1. ‘Εδώ η προπαγάνδα των αντίχριστων…διασκέδασης και εστίασης’- ζωγράφισες!!!

  2. Έχω καλλιτεχνική φλέβα 🙂

  3. τι bodyguard ήταν αυτός βρε παιδιά???? σαν τον πανίσχυρο μεγιστανα των ninja ήταν!!!!