Βοηθήστε τον Πανίκα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο πιο αυθεντικός πολιτικός που πέρασε ποτέ από αυτή την πόλη, τουλάχιστον. Δηλώνω απερίφραστα θαυμαστής του αν και δεν τον ψηφίζω. Είναι ο μόνος πολιτικός που χωρίς επικοινωνιολόγους και χωρίς ιδιαίτερη πολιτική θέση είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους.

“Δεν δίνει η ΝΔ λεφτά για την Νομαρχία; Θα κλείσω εγώ την Νομαρχία σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Δεν θα αφήσω να μου το κάνουν οι άλλοι”

Είναι πάνω από όλα ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Γίνεται γάμος; Βαφτίσια; Υπάρχει κάποια χαρά; Η Βασίλω, ο Πανίκας πρώτος. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός παντρεύεται αρκεί να είναι πρώτος στην γραμμή ν αχαιρετήσει, πρώτος να φιλήσει την νύφη.

zorro

Έχει απόκριες και δεν υπάρχει βασιλιάς καρνάβαλος στην παρέλαση; Δεν πειράζει. Ντύνομαι Ζορό και το καλύπτω.

kike

Τι την επομένη έχει πέταγμα αητού; Μη στεναχωριέσαι ο πανίκας θα πετάξει αητό για όλους μας. Αυτό το τελευταίο δεν είναι και τόσο ακριβές.

welcome3a

Έρχονται τουρίστες στην πόλη; Εμείς πρώτοι θα τους υποδεχτούμε. Θα τους τραγουδήσουμε, θα τους χορέψουμε, θα τους ζαλίσουμε και μπορεί να μας ψηφίσουν.

fire

water

Καταστροφές χτυπήσανε τον τόπο; Πρώτος ο Πανίκας με την κατάλληλη αφίεση θα εμφανιστεί εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι, αρκεί να τον δούνε οι κάμερες. Φωτιά; Νερό; Το ίδιο κάνει όλα τα αντιμετωπίζει. Την επομένη όλοι οι πληγέντες ψηφίζουν μονοκούκι Πανίκα.

vlachos4

Μερικοί κακόπιστοι μπορούν ν ατον κατηγορήσουν για υπερβολικά πόντιο. Εμείς εδώ ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι. Ο Ψωμιάδης έχει κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι Νομάρχης όλων μας, άρα αύριο και Πρόεδρος όλων των Νεοδημοκρατών. Εδώ ως και βλάχος ντύθηκε για να τιμήσει τους “προαιώνιους εχθρούς” των ποντίων. Ο Πανίκας δεν κρατάει μανιάτικο, είναι ολωνών μας.

parade

DSCN0998

Έχει αποδείξει την ελληνοπρέπειά του, που θα λέγανε και οι φίλοι μου οι τηλεβιβλιοπώλες, ουκ ολίγες φορές. Στις παρελάσεις με το να μοιράζει σημαίες, στην εκδήλωση για τον Μ. Αλέξανδρο όπου την πήρε κάτω από τις φτερούγες του έτσι ώστε να βρούνε σπίτι τα καλόπαιδα των “προοδευτικών” ομάδων που την είχανε μέχρι τότε.

psomiadis-swarch2

Για όσους προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα ότι δεν τον ξέρουν στο εξωτερικό, η παραπάνω φωτογραφία μπορεί να τους βουλώσει το στόμα. Να μην εμφανίσουμε και τις φωτογραφίες όπου τον επισκέπτονται οι νικητές της Eurovision, αλλά και ο Γιουρτσίχιν, ε;

yoghurt

Και πάνω από όλα; Ξέρει από κουμπάρους αλλά και από γαλακτοκομικά. Η φώτο από εκδήλωση για τον Καζαντζίδη του οποίου είναι θαυμαστής. Τι άλλα προσόντα χρειαζόμαστε για τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ και ίσως αύριανό πρωθυπουργό;

Γι’ αυτό και υποστηρίζουμε την καμπάνια στο Facebook με τίτλο Save Thessaloniki – Support Psomiadis. Σας παρακαλώ αν έχετε Fb account βοηθήστε. Αν όχι κάντε έναν και βοηθήστε.

Όχι για μένα. Για την Φουκαριάρα την Θεσσαλονίκη

7 Responses to Βοηθήστε τον Πανίκα

  1. Pingback: Εκστρατεία εγγραφής νέων μελών στην ΝΔ « We are not alone

  2. Den nomizw pws o Psomiadhs katevenei pragmatika, alla yparxoun epikoinwniakoi logoi apo pisw 🙂

  3. Στηρίξτε τον Ακρίτα της Θεσσαλονίκης!! http://www.facebook.com/group.php?gid=154239406441

  4. Pingback: Save Thessaloniki – Support Psomiadis | magicasland

  5. Ναι! Να φύγει, να πάει αλλού (Αθήνα, Ρηγίλλης)!

  6. Pingback: Χόουπ « X-PSILIKATZOY

  7. Pingback: Την μέρα που με γνώρισε η Ντόρα « We are not alone